Hlavní obsah

Co to mělo být? Bouřlivák poklekl a dal soupeři dárek. Pak ho na kurtu zmydlil

Washington/Praha
Aktualizováno

Vzteká se na rozhodčí, nadává jim, respekt nemá ani před některými z největších hvězd. Jsou ale také dny, kdy ho tenis baví, a pak jsou jeho zápasy opravdovou show. Právě takovou rozjel tenisový bouřlivák Nick Kyrgios během semifinále turnaje ve Washingtonu. Soupeři na začátku třetího setu přinesl nové boty a hluboce se mu klaněl. Pak ale rozhodující set vyhrál a postoupil do finále.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Bouřlivák Kyrgios opět v akciVideo: sntv

 
Článek
Fotogalerie

Řecký tenista Stefanos Tsitsipas seděl na stoličce a odpočíval během pauzy. To jeho protivník Australan Kyrgios postával v rohu dvorce a dalo se tušit, že chystá nějakou kulišárnu. Fanoušci vše sledovali s napětím, jelikož je Kyrgios proslavený tím, že to umí na kurtu rozjet. A taky že ano.

Zřejmě se tenhle bouřlivák inspiroval posledním utkání mladého Řeka, kde Tsitsipas v rozhodující chvíli během rozehraného gamu měnil botky. Snad měl opravdu problém, možná chtěl jen rozhodit soupeře, to už se nikdo nedozví. Během rozhodující sady semifinále ale Kyrgios extempore svému soupeři připomněl. Z ochozů totiž během pauzy převzal náhradní pár bot a s pusou od ucha k uchu je přinesl soupeři. Dokonce před ním poklekl a pak s veselou odkvačil na kurt.

Tsitsipas boty prohlédl, zda si je nakonec obul, už zmíněné video neukazuje. Každopádně ale rozhodující sadu prohrál a Kyrgios si zahraje finále.

Reklama