Hlavní obsah

Djokoviče se zastává manželka. Od kdy je snaha bránit si soukromí podezřelá?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po nečekané porážce srbského tenisty Novaka Djokoviče ve finále pařížského turnaje se začalo hojně spekulovat o tom, co za „magický nápoj“ konzumoval během svého semifinálového zápasu se Stefanosem Tsitsipasem. Na obranu svého muže přispěchala manželka Jelena, která trvá na tom, že na nápoji není nic podezřelého.

Foto: Michel Euler, ČTK/AP

Srbský tenista Novak Djokovič během semifánlového zápasu na turnaji v Paříži.

Článek

Nebylo to poprvé, kdy Djokovič rozvířil tenisové vody svou konzumací podezřelých nápojů. Během Wimbledonu inhaloval z lahve zřejmě isotonický prášek, ale na dotaz novinářů s úsměvem odpověděl, že jde o „kouzelný nápoj."

Během jeho semifinálového zápasu na turnaji Masters v Paříži bylo natočeno video, jak mu jeho fyzioterapeut míchá cosi do lahve a další členové týmu zakrývají celý proces před kamerami. Nápoj pak přes sběrače míčků doputoval k Djokovičovi.

Zřejmě šlo opět o neškodný iontový nápoj, ale fanoušci a britská média okamžitě začala spekulovat, co všechno mohla lahev obsahovat. Svého muže se nyní vydala bránit i manželka Jelena.

„Nevidím nic pochybného. Ve skutečnosti vidím lidi, kteří si snaží střežit své soukromí na veřejnosti, kde má každý pocit, že má plné právo na vás namířit kameru," řekla. „V dnešní době je zřejmě snaha o soukromí podezřelá," dodala.

Reklama