Hlavní obsah

Trapas, nebo dobrý vtip? Jsem otcem Medveděvova dítěte, prohlásil Rubljov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zavtipkoval a pustil se tím na hodně tenký led. Ruský elitní tenista Andrej Rubljov po exhibičním zápase v Abú Zabí v rozhovoru řekl, že je skutečným otcem dcery svého úspěšnějšího krajana, kamaráda a také bývalého prvního hráče světa Daniila Medveděva.

Foto: Matthew Childs, Reuters

Ruský tenista Andrej Rubljov.

Článek

Oba ruští tenisté spolu hráli v rámci World Tennis League v týmu Eagles, v němž figuruje také Mirra Andrejevová či Sofia Keninová.

Medveděv a Rubljov jsou už od juniorských let velcí kamarádi, teď se v Abú Zabí vedle sebe postavili ve čtyřhře proti páru Grigor Dimitrov a Stefanos Tsitsipas. A v rozhodujícím tie breaku se nakonec radovali z výhry 7:3.

V pozápasovém rozhovoru na kurtu se moderátor zeptal Rubljova: „Nejspíš jsi asi i kmotrem Daniilova dítěte?“ Načež se 26letý Rus začal smát a odpověděl: „Ne, já jsem skutečný otec jeho dcery.“

Kamery v tu chvíli zabraly o rok staršího Medveděva, který se vtipem nezdál být příliš pobaven. Do dalšího záběru se pak dostala Medveděvova manželka Darja, která se naopak bavila náramně.

„Meddy nevypadá zrovna šťastně,“ komentoval scénu jeden z fanoušků v diskuzi. „Bylo to trapné. Ale když říkáte spousty vtipů, tak se jednou prostě netrefíte,“ reagoval jiný. „Můžete Rubljova nemilovat?“ tázal se další.

Oba tvoří manželský pár od roku 2018, jejich dcera Alisa oslavila letos v říjnu první narozeniny.

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články