Hlavní obsah

Ječení přišlo Šarapovovou draho. Mám z toho neustálé bolesti v krku, stěžuje si

Dlouho nejlépe vydělávající sportovkyni světa Marii Šarapovové se vysněný návrat na výsluní moc nedaří. Její kariéru přibrzdil dopingový skandál a čím dál častěji si u ní také vybírají svoji daň zdravotní problémy vyplývající z náročné kariéry. Nyní přiznává, že se bez následků neobejde ani její pověstné hekání při úderech.

Foto: Sport.cz

Marii Šarapovovou brzdí zdravotní potíže.

Článek

Ve Wimbledonu poprvé zvedla trofej pro vítězku už v 17 letech, celkem vybojovala pět grandslamových titulů, ale kromě svého umu, velkých vítězství a atraktivního vzhledu vstoupila do povědomí příznivců také velmi hlasitým projevem na kurtu.

„Z toho všeho ječení už mám bolesti v krku. Dělám to (hlasitý zvukový doprovod úderů) od doby, kdy jsem byla malá holka a už mi to zůstalo na celou kariéru. Teď mě ale neustále bolí v krku," cituje ruskou hráčku server Tennis World.

Slavná dvaatřicetiletá veteránka se neukázala na kurtech od prvního kola letošního US Open, v němž vyfasovala debakl od Sereny Williamové (1:6, 1:6). Momentálně si léčí zraněné rameno, ale plánuje návrat na okruh v příštím roce.

I když ale momentálně nehraje turnaje, rozhodně se podle svých slov nenudí. „Mám několik byznysů, do nichž jsem investovala a kterým se věnuji. Hlavním z nich je Sugarpova, firma vyrábějící cukrovinky," připomněla blonďatá Ruska.

Reklama