Hlavní obsah

Mám dost... Serena Williamsová nezvládla emoce. V slzách prchala pryč

Ani tentokrát se čtyřiadvacátého grandslamového titulu nedočká. Devětatřicetiletá hrající tenisová legenda Serena Williamsová přišla o další šanci vyrovnat se rekordmance v počtu získaných triumfů z turnajů velké čtyřky Margaret Courtové (24 titulů), když v semifinále Australian Open podlehla ve dvou setech o 16 let mladší Naomi Ósakaové. Hvězdná Američanka pak při rozhovoru s novináři nedokázala ovládnout nával emocí.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Japonka Naomi Ósakaová si na Australian Open zahraje o titul Video: sntv

 
Článek

Williamsové bude v září už 40 let, na grandslamový titul marně čeká čtyři roky, a tak se pochopitelně nemohla vyhnout otázce, zda tenhle zápas pro ni nebyl v Melbourne Parku poslední.

Obzvlášť když australským divákům po porážce mávala, zdálo se, jako by se s nimi loučila. „Kdybych se chtěla loučit, nikomu bych to neřekla," rozesmála svojí odpovědí žurnalisty po utkání. Při snaze o odpověď na další otázku se nejprve zhluboka nadechla, ale neodkázala evidentně zastavit slzy a smutek, které ji přemohly.

„Nevím. Mám dost," vysoukala ze sebe. Následně se zvedla ze židle a tiskovou konferenci opustila.

Ještě před tím vysvětlovala příčiny svého vyřazení.

„Udělala jsem spoustu chyb, a hodně z nich úplně zbytečných. V tom byl mezi námi největší rozdíl. Myslím, že se mi naskytly šance, jak ten zápas vyhrát. Jenže já měla velký den plný chyb," postěžovala si.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama

Související témata: