Hlavní obsah

Mastná pokuta. Kyrgios draze zaplatí za své řádění

Australský bouřlivák Nick Kyrgios zaplatí dalších 35 tisíc dolarů za kritiku rozhodčího a jiné nevhodné chování na turnaji ATP. Před týdnem v Indian Wells mu tenisová asociace vyměřila 25.000 dolarů za hození raketou a hlasité vulgarity během zápasu, dnes za obdobný výbuch v Miami zvýšila trest o deset tisíc dolarů.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Nick Kyrgios řádil v utkání se SinneremVideo: sntv

 
Článek

Kyrgios se po incidentu na "pátém grandslamu" v Indian Wells, kdy po zápase s Rafaelem Nadalem raketou málem trefil sběrače míčků, znovu předvedl na další akci Masters v USA. Po prohře v osmifinále v Miami s Italem Jannikem Sinnerem ostře a opakovaně kritizoval sudího a rovněž hlasitě vulgárně nadával. Opět i zničil raketu.

"Myslím, že jsem teď neudělal nic, za co by mi mohli dát pokutu," tvrdil Kyrgios po vyřazení v Miami. Byl přesvědčený, že rozhodčí Carlos Bernardes při utkání přehlížel nevhodné chování diváků. "A nic mu za to nehrozí. Předvedl otřesný výkon a ani ho neplácnou přes ruce," dodal po prohře se Sinnerem 6:7 a 3:6.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.