Hlavní obsah

Monfilsovo taneční umění a Goffinův lachtan. Podívejte se, jak to hvězdní tenisté rozjeli na svatbě kolegy

Praha

To byla jízda! Tenisové hvězdy to pořádně rozjely na parketu a předvedly, že mají i taneční talent. Známý komik Gaël Monfils, který baví diváky během svých utkání, a jeho pravý opak, nenápadný David Goffin sklidili velké ovace během svatební party svého kolegy Lucase Pouilleho. Podívejte se na Monfilsovy kreace a Goffinova lachtana.

Foto: Sport.cz

Francouzský tenista Lucas Pouille se oženil.

Článek

Jde jim to skvěle nejen s raketou v ruce, ale i na tanečním parketu. Tenisové hvězdy už zase ukázaly, že nezkazí žádnou zábavu. Nedávno taneční umění na své svatbě předvedla Američanka Alison Riskeová a sklidila za to velký aplaus. Nyní to její kolegové rozjeli na veselce Lucase Pouilleho.

Francouzský tenista se před několika dny oženil se svou přítelkyní Clémence Bertrandovou a na svatbu pozval i své kamarády z kurtu Jo-Wilfrieda Tsongu, Jeremy Chardyho, Davida Goffina a Gaëla Monfilse. O zábavu tak měl postaráno. Během večerní party se samozřejmě také tančilo a hráči předvedli, jak jim to jde.

Nejdříve to na parketu rozjel známý bavič Monfils, k němu se potom přidal i ženich a oba pak k sobě přizvali Goffina, kterému se ze začátku ale příliš nechtělo. Tenista, který patří spíše k těm klidnějším však překvapil. Taneční kroky mu sice tolik nešly, avšak za lachtana na podlaze sklidil bouřlivý potlesk.

Tak se necháme překvapit, s jakými zábavnými videi přijdou další hráči, kteří se mají zanedlouho ženit. Již příští měsíc bude mít svatbu španělský tenista Rafael Nadal, který si po patnáctileté známosti vezme svou půvabnou přítelkyni Franciscu Mariu Perellovou. V listopadu pak chystá veselku jeho krajan Roberto Bautista Agut.

Reklama

  1 : 6, 3 : 6 Bejlek - Rybakinová 1 : 6, 3 : 6 konec
20240429T19 : 15:00+0200
Bejlek vs. Rybakinová
Bejlek vs. Rybakinová
Bejlek
Rybakinová
  6 : 4, 7 : 6 Lehečka - Monteiro 6 : 4, 7 : 6 konec
20240429T13 : 15:00+0200
Lehečka vs. Monteiro
Lehečka vs. Monteiro
Lehečka
Monteiro
  Skreč Menšík - Auger-Aliassime Skreč konec
20240429T17 : 00:00+0200
Menšík vs. Auger-Aliassime
Menšík vs. Auger-Aliassime
Menšík
Auger-Aliassime
  Nadal - Lehečka dnes 21 : 30
20240430T21 : 30:00+0200
Nadal vs. Lehečka
Nadal vs. Lehečka
Nadal
Lehečka