Hlavní obsah

Nahá Serena Williamsová? Týden jsem byla v šoku, přiznává tenistka

Třiadvacet grandslamových titulů, olympijské zlato a třeba i výhry na Turnaji mistryň. Sbírka úspěchů americké tenistky Sereny Williamsové budí respekt. Jinou a hodně netradiční vzpomínku má ale na šampionku její rumunská soupeřka Alexandra Cadantuová. „Viděla jsem ji nahou. Je tak obrovská, celý týden jsem z toho byla v šoku," přiznává tenistka v rozhovoru pro digisport.ro.

Foto: Giampiero Sposito, Reuters

Serena Williamsová zůstává navzdory koronavirové pauze v kontaktu s fanoušky.

Článek

Že Serena Williamsová umí tenis a dokáže zničit soupeřky? O tom ví dávno celý tenistový svět. Rumunská tenistka Alexandra Cadantuová teď ale o hvězdné Američance promluvila v úplně jiném světle. Vzpomíná totiž na první setkání s legendou na grandslamovém turnaji. I když ke zmíněné události došlo již na Australian Open 2012, pořád má zážitek před očima.

„Byla jsem poprvé na grandslamovém turnaji a chystala se na první zápas. V šatně jsem pak poprvé viděla zblízka Serenu Williamsovou. Viděla jsem ji nahou. Týden jsem byla v šoku z toho, jak je ohromná," svěřila se třicetiletá tenistka. „Je neuvěřitelné, jak vypadá, jak hraje a jak se pohybuje," dodala s obdivem.

Rumunka tehdy dohrála hned v prvním kole, když nestačila na Italku Robertu Vinciovou. Na kurtu proti Sereně Williamsové nikdy nestála, vzpomínky na setkání v šatně však nejspíš rumunské tenistce i tak bohatě stačí. Na začátku roku 2014 byla Cadantuová na 59. místě světového žebříčku, momentálně jí patří 292. pozice.

Foto: Profimedia.cz

Rumunská tenistka Alexandra Cadantuová zavzpomínala na první setkání s hvězdnou Serenou Williamsovou.

Reklama