Hlavní obsah

Nejen neúcta k soupeřkám. Putincevová vztyčila prostředníček na diváky

Tenistka Julia Putincevová se opět ukázala v tom nejhorším světle. Poté, co po výhře na Australian Open silně zmáčkla u sítě ruku Barboře Strýcové, předvedla nyní další zkrat. Ve druhém kole nestačila na Belindu Bencicovou, tentokrát však švýcarské přemožitelce a pak i rozhodčímu ruku podala velice ledabyle a divákům pak ukázala vztyčený prostředníček.

Foto: Sport.cz

Jen chladný stisk ruky, odvrácená tvář od švýcarské vítězky zápasu Belindy Bencicové. Tak se rozloučila Julia Putincevová (vlevo) s dvouhrou na Australian Open.

Článek

Kdepak. Ať vyhraje, nebo prohraje, slušné chování od ní nemůžete čekat. Julia Putincevová se na Australian Open opět zachovala neuctivě ke své soupeřce. V pondělí porazila v prvním kole Barboru Strýcovou. U sítě pak při podání rukou Češce zmáčkla prsty tak silně, až dvaatřicetiletá Strýcová vykřikla bolestí.

Teď ve druhém kole neunesla tenistka z Kazachstánu prohru. Její soupeřka Švýcarka Belinda Bencicová se po setech 7:5, 4:6 a 6:2 mohla radovat z postupu do dalšího kola a Putincevová zuřila.

Když šla k síti, Bencicové ledabyle podala ruku, a ještě odvracela tvář na druhou stranu. Umpirovému rozhodčímu pak ruku nepodala téměř vůbec a ani se na něj nepodívala. To samozřejmě vzbudilo u diváku nevoli a čtyřiadvacetileté Putincevové to dali najevo pískotem. Ta, když pak odcházela z kurtu, na ně vztyčila prostředníček.

Devětatřicátá hráčka světa je svým neslušným chováním známá. Už v minulosti se několikrát nesportovně zachovala ke svým soupeřkám. Ledabylé podání ruky a odvrácení obličeje jsme u ní už mohli vidět. Je možné, že tentokrát její chování už bude mít dohru a bude muset na kobereček.

Reklama

Související témata: