Hlavní obsah

Opravdové přátelství jsem v tenisu nenašla, tvrdí krásná Italka. Miluje muzea i focení ve spodním prádle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je krásná a sebevědomá. Rozbalit to umí pořádně na tenisovém kurtu, stejně jako před objektivem fotografů, kterým se nebojí ukázat ladné křivky své postavy třeba ve spodním prádle či jiném sexy oblečku. Však také italskou tenistku Camilu Giorgiovou sleduje na sociálních sítích skoro milion fanoušků. Na posledním grandslamu ve Wimbledonu se sice loučila hned v prvním kole, list The Sun si ale všiml netradičního rozhovoru, kdy tvrdí, že v tenisovém světě nenašla skutečné přátelství.

Foto: Profimedia.cz

Krásná italská tenistka Camila Giorgiová v akci.

Článek

O kvalitách pohledné Italky dobře vědí i české hvězdy, které mnohdy odcházely z kurtu v pozici poražené hráčky. Giorgiová o sobě tvrdí, že dělá maximum, aby byla úspěšná v bitvách s nejlepšími tenistkami světa. Když jí to ale zrovna nevyjde a ona se rozloučí s turnajem dříve než chtěla, nebojí se zabavit úplně jinak než na kurtu.

Italka totiž tvrdí, že opravdové přátelství na okruhu WTA mezi hráčkami nenašla. V současnosti 67. hráčka světa říká, že jde mezi nimi jen o dobrý profesionální vztah. „Takže proti soupeřkám hraju, máme dobré vztahy, atmosféra je dobrá, ale moji skuteční přátelé dělají něco jiného než tenis," svěřila se už dříve pro Tennis World USA.

Ráda prý hledá kamarády v jiném než tenisovém světě, prý jí pomáhají v tom, že pustí myšlenky na tenis z hlavy. A tak se její přátelé rekrutují třeba z řad umělců či milovníků umění. Hodně času prý také tráví v muzeích. „Je hezké, že dělají něco jiného než já. Když třeba skončím s tréninkem a jdu s nimi ven, bavíme se o úplně jiných věcech, jiných projektech. To se mi líbí," neskrývá nadšení.

Reklama

Související témata: