Hlavní obsah

Pohádkový příběh. Bývalá světová tenisová jednička se zasnoubila s fanouškem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyhrála Wimbledon a byla i světovou tenisovou jedničkou. Teprve teď se ale dvojnásobná grandslamová vítězka Garbiñe Muguruzaová topí v osobním životě ve štěstí. S čtenáři se podělila o svůj pohádkový příběh o tom, jak našla lásku svého života. Všechno začalo procházkou Central Parkem v New Yorku a nenápadnou žádostí o selfie v roce 2021.

Foto: Profimedia.cz

Garbiňe Muguruzaová při letošním Australian Open v Melbourne.

Článek

Španělka se chystala na poslední grandslamový turnaj roku 2021. „Bydlela jsem v hotelu poblíž Central Parku, a protože jsem se trochu nudila, řekla jsem si, že bych mohla vyrazit na procházku," uvádí Muguruzaová v článku, který zveřejnil server „HOLA! Španělsko".

A na procházce pak potkala svého nastávajícího snoubence! Původně mladého muže minula, jenže on se otočil a prohlásil: „Hodně štěstí na US Open." U jedné větičky ale nezůstalo a elegán požádal tenisovou hvězdu o možnost společného snímku. Bývalá světová jednička přiznává, že byla ohromena krásou muže. „Páni, ten je tak hezký," vzpomíná bývalá světová jednička, co jí běželo myslí.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený GАЯВIÑE МUGUЯUΖΑ (@garbimuguruza)

Není divu! Krásným cizincem byl model Arthur Borges.Tenistce učaroval, a tak se dvojice začala scházet, procházky v Central Parku byly častější, až se pár do sebe zamiloval. Následně sice platilo rčení „štěstí v lásce, neštěstí ve hře", když Španělka vypadla z US Open už v osmifinále. Ale to nemohlo zabránit oběma zamilovaným ve vztahu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený GАЯВIÑE МUGUЯUΖΑ (@garbimuguruza)

Nešlo o náhodné krátkodobé vzplanutí, příběh totiž už skoro dva roky pokračuje a má i šťastné pokračování. Borges totiž požádal tenistku o ruku. „Nevěděla jsem, jak reagovat. Rozplakala jsem se štěstím a řekla ano. Bylo to velmi romantické," svěřila se vítězka Wimbledonu z roku 2017.

Svatba je plánována na příští rok ve Španělsku. Garbiñe tak má spoustu času na přípravu, dává si i pauzu v kariéře. I tak ale prožívá nejšťastnější okamžiky svého života.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.