Hlavní obsah

Prohra s Noskovou jako poslední kapka. Sakkariová se po šesti letech rozešla s trenérem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řecká tenistka Maria Sakkariová krátce po prohře s Lindou Noskovou ve druhém kole turnaje v Dauhá ukončila spolupráci s trenérem Tomem Hillem. S koučem, který ji dovedl mimo jiné ke dvěma semifinálovým účastem a na místo světové trojky, se rozešla po šesti letech. Hill o tom informoval na sociálních sítích.

Foto: Ibraheem Al Omari, Reuters

Řecká tenistka Maria Sakkariová v duelu proti Lindě Noskové z Česka.

Článek

Osmadvacetileté Sakkariové se vstup do letošní sezony příliš nevydařil a v pondělním vydání světového žebříčku vypadne z první desítky. Aktuálně má na kontě sérii tří porážek. Na Australian Open vypadla ve druhém kole a úvodní zápasy prohrála i na turnajích v Abú Zabí a tento týden v Dauhá, kde měla v 1. kole volný los.

Podle Hilla se dohodli na ukončení spolupráce v přátelském duchu. „Jsem neskutečně hrdý na to, čeho jsme společně dosáhli. Oba jsme přesvědčeni, že toto bude krok vpřed na našich cestách a umožní nám prozkoumat nové možnosti a vzrušující výzvy, které jsou před námi,“ uvedl Hill.

Reklama

Související témata:
  3 : 6, 1 : 6 Kruegerová - Bejlek 3 : 6, 1 : 6 konec
20240428T11 : 00:00+0200
Kruegerová vs. Bejlek
Kruegerová vs. Bejlek
Kruegerová
Bejlek
  Vondroušová - Andrejevová dnes 15 : 00
20240428T15 : 00:00+0200
Vondroušová vs. Andrejevová
Vondroušová vs. Andrejevová
Vondroušová
Andrejevová