Hlavní obsah

Prvním sportovcem v agentuře Ósakaové je bouřlivák Kyrgios

Prvním klientem nové sportovní agentury Evolve, kterou spoluzaložila čtyřnásobná grandslamová vítězka Naomi Ósakaová, je australský tenista Nick Kyrgios. Sedmadvacetiletý bouřlivák je podle Ósakaové přesně tím typem sportovce, s nimiž chce její agentura spolupracovat.

Foto: Weller Tom, ČTK

Australský tenista Nick Kyrgios ve Stuttgartu.

Článek

"Má jedinečný styl, vášeň a osobnost, jež nemá obdobu v žádném jiném sportu. Máme pro něj připraveny věci, které budou hodně unikátní a průkopnické," řekla byznysovému webu Boadroom Ósakaová, jež v květnu odešla od renomované sportovní agentury IMG.

Společnost Evolve založila bývalá světová jednička se svým dlouholetým agentem Stuartem Duguidem, jenž nazval Kyrgiose nejtalentovanějším a nejzábavnějším tenistou na ATP Tour. Australan s výbušnou povahou překvapuje soupeře triky typu podání spodem a vyvolává pozornost také svými hádkami s rozhodčími.

Australský tenista Nick Kyrgios řádil na turnaji v HalleVideo: sntv

"Můžete ho milovat, můžete ho nenávidět, ale rozhodně z něj nemůžete spustit oči. Když přijdete na jakýkoli juniorský tenisový turnaj, uvidíte tam Nickův vliv. Pro generaci Z a mladší je naprostou ikonou," uvedl agent Ósakaové o aktuálně 45. hráči světového žebříčku, jenž vyhrál v kariéře šest turnajů ve dvouhře a letos získal deblový titul na Australian Open.

Reklama

Související témata: