Hlavní obsah

Řádil jak nepříčetný. Tenisový bouřlivák rozlámal tři rakety, fanoušci ho vybučeli

Washington/Praha

Francouzský bouřlivák Benoit Paire způsobil na tenisovém turnaji ve Washingtonu pořádný rozruch. V duelu s Marcosem Baghdatisem nezaujal tolik svojí hrou, nýbrž emocionálními výbuchy, které hned třikrát odnesla jedna z jeho raket.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Paire byl fanoušky vybučenVideo: sntv

 
Článek

Paire je známý psychickou labilitou na kurtu, a tak jeho počínání fanoušky zase tolik nepřekvapí. Poprvé mu výrazněji ujely nervy, když si za stavu 2:4 ve třetí sadě prohrál servis. Po zkažené smeči vsedě vzteky mlátil raketou o zem, až ji rozlámal.

To ale nebylo vše, při výměně stran již zničenou raketou znovu mrštil o zem, při příchodu na lavičku pak rozšlapal další ze svých raket. V tom okamžiku jej přišel dokonce uklidnit a povzbudit sám Baghdatis, jenž dříve sám podobná extempore předváděl.

Rozčileného Francouze však gesto od kolegy nijak neuklidnilo. Následující game viditelně odevzdal a return soupeře při jeho mečbolu se ani nesnažil zahrát. Míček jen ztlumil a po porážce 3:6, 6:3, 2:6 nakvašeně mířil podat ruku k síti.

Ještě než k ní devětadvacetiletý nervák došel, stihl rozlámat třetí raketu a fanoušci jej za jeho chování hlasitě vybučeli.

Reklama

Související témata:
  Medveděv - Lehečka dnes 20 : 00
20240502T20 : 00:00+0200
Medveděv vs. Lehečka
Medveděv vs. Lehečka
Medveděv
Lehečka