Hlavní obsah

Tenista Murray pobláznil Británii. Fanoušek si ho i s wimbledonskou trofejí vytetoval na svůj zadek!

Dlouhých 77 let toužili Britové po domácím vítězi wimbledonské dvouhry. Teď se konečně dočkali, a není proto divu, že ostrov na severozápadě Evropy zachvátilo hotové šílenství. Britové jsou pyšní na Andyho Murrayho, který po finálovém vítězství nad Srbem Novakem Djokovičem okamžitě zaplnil titulní strany tamního tisku. Fanoušci nadšeně oslavují svého hrdinu, jeden z nich ovšem i velmi bizarním způsobem. Jeho obličej s vítěznou trofejí si totiž nechal vytetovat na svou zadnici.

Foto: Sport.cz

Fanoušek si nechal vytetovat tvář Andyho Murrayho i s wimbledonskou trofejí na svůj zadek.

Článek
Fotogalerie

Šílená myšlenka se zrodila v pátek dva dny před finále, kdy se Will Hirons z Herefordu vsadil s kamarády, že pokud rodák z Glasgow vybojuje v All England Clubu blyštivý zlatý pohár, nechá si jeho tvář i s datem vítězství zvěčnit na levou polovinu hýždě. A svůj slib skutečně splnil, byť se u své partnerky žádných pochvalných slov nedočkal.

„Moje přítelkyně si myslí, že jsem hlupák. Jsem však muž, který drží slovo," citoval Hironse deník Daily Mail.

Tím ale celý úsměvný příběh nekončí. Hirons je nenasytný, a zdá se, že ani druhá polovina jeho zadnice by nemusela zůstat dlouho čistá. Sedmadvacetiletý mladík totiž uzavřel další sázku. Tentokrát by se na jeho těle mohla objevit anglická kriketová reprezentace.

„Řekl jsem to již svým přátelům. Pokud vyhrají pohár Ashes, nechám si je vytetovat na druhou půlku," řekl Hirons deníku Daily Mirror.

Reklama

Související témata: