Hlavní obsah

Ledová sprcha pro Serenu Williamsovou. Co jí vzkázala legenda?

Nadšení a elán nestačí, tělo stárne a čas je tvůj nepřítel. Takový vzkaz poslala tenisové hvězdě Sereně Williamsové legendární Martina Navrátilová. Sebevědomí osmatřicetileté Američanky, která se marně snaží vyrovnat rekord Australanky Margaret Courtové v počtu grandslamových triumfů, muselo dostat ránu. Jako by nestačilo, že už čtyřikrát nezvládla finálovou bitvu. „Čas je tvůj nepřítel," vzkázala bývalé světové jedničce Navrátilová.

Foto: Eduardo Munoz Alvarez, ČTK/AP

Serena Williamsová by měla na US Open hrát, chtěla by tam zaútočit na titul.

Článek

Hvězdná Američanka Serena Williamsová prohlásila do médií, jak moc se těší na blížící se US Open. Je jasné, že by tam ráda zaútočila na vysněný grandslamový titul. Nadšení Američanky teď ale zmrazila prohlášením jiná tenisová legenda - Martina Navrátilová. Ta si myslí, že na Serenu dopadne dlouhá pauza, kdy se tenisový svět zastavil kvůli pandemii koronaviru.

„Uklidňuje se tím, že je v pohodě. Ale její tělo stárne, i když odpočívá a ta pauza byla dlouhá," varovala Williamsovou.

Ta tvrdí, že jí nechybí motivace. Na druhou stranu si také užívá s dcerkou Olympií a tenis už není tím nejdůležitějším v jejím životě. „Čas hraje proti ní, o to vítězství na grandslamovém turnaji už se snaží nějaký čas a neuhrála ho. Bude to mít opravdu velmi těžké," dodala Navrátilová.

Získá podle vás americká tenistka Serena Williamsová ještě další grandslamový titul?
Ano.
11,7 %
Ne.
88,3 %
Celkem hlasovalo 12103 čtenářů.

Reklama