Hlavní obsah

Už stop! Kanadská kráska má přeplněný mail s žádostmi o rande

Atraktivní tenisová hvězda Eugenie Bouchardová to trochu přepískla. Bývalá hráčka číslo pět světového rankingu se během epidemie nechala na sociální síti slyšet, že by bylo o hodně lepší, kdyby během nucené pauzy kvůli epidemii koronaviru měla po svém boku nějakého přítele. Ani sama asi netušila, jaký nával to v její emailové schránce způsobí. A teď prosí: Už dost!

Foto: Sport.cz

Kanadská tenistka Eugenie Bouchardová.

Článek

To, že je Bouchardová kvalitní influencerkou a práce se sociálními sítěmi jí jde stejně dobře jako tenis, již nějakou dobu víme. Teď si ale možná zašpásovala až moc. Její emailová adresa je totiž podle jejího manažera naplněná k prasknutí.

Šestadvacetiletá rodačka z Westmountu nejprve zveřejnila na twitterovém účtu vzkaz, ve kterém píše, že během povinné karantény je docela nuda a že s přítelem by jí čas ubíhal o hodně rychleji.

Načež se strhla doslova lavina. Fanoušci populární blondýnky doslova zaplnili emailovou adresu, kterou spravuje její manažer, neskutečným množstvím pozvánek na rande. "Můj agent mě právě informoval, kolik pozvánek mi posíláte. Už dost! Musíte přestat!" doplnila text, ke kterému ještě ale přidala tři velké smajlíky.

V době pandemie byla také označena za hráčku, jejíž tweety se vyplatí sledovat. Stejnou pozornost si pak jistě zaslouží i Američan s příznačným jménem Tennys Sandgren.

Ten například komentoval nové federální pravidlo o tom, že se nesmí shromažďovat více než deset lidí. "To znamená, že turnaje série Futures se můžou hrát, ne?" přisadil si trochou černého humoru do koronavirové krize, která omezuje celý svět...

Reklama

Související témata: