Hlavní obsah

VIDEO: Kam se hrabe Rocky. Takhle máchá švihadlem daviscupový hrdina Štěpánek

Vzpomínáte si na scénu ze čtvrtého dílu Rockyho, kde Sylvester Stallone před duelem s Ivanem Dragem trénuje v dřevěné boudě v zasněžené pustině a mj. se hodně vyřádí se švihadlem? Jednoduchou tréninkovou pomůcku používají i naši tenisté a jak ukázal Radek Štěpánek během přípravy na zápas s Nizozemskem, práce s tenkým lankem jim jde snad ještě lépe než proslaveného akčnímu hrdinovi.

Tenista Radek Štěpánek to roztočil se švihadlem.Video: Facebook daviscupového týmu ČR

 
Článek

Štěpánek trénuje v ostravské ČEZ Areně spolu s Lukášem Rosolem a Jiřím Veselým od neděle a protože dopoledne dostal přednost na kurtu hostující tým, zabavili se čeští tenisté v šatně vítkovických hokejistů po svém. A vhod přišlo i zmiňované švihadlo...

„Pěkné pondělí, na kurtu trénují Holanďané, a tak to Radek pěkně roztočil v šatně vítkovických hokejistů. Po obědě čekáme druhou polovinu teamu," vzkázali Češi na svém facebookovém profilu s odkazem na očekávaný příjezd Tomáše Berdycha.

Čeští tenisté tento víkend vstoupí na domácí půdě do nového ročníku Davisova poháru, v němž v posledních dvou letech nenašli přemožitele. Prvním soupeřem jsou Nizozemci, složení jednotlivých zápasů bude slavnostně vylosováno ve čtvrtek na ostravské radnici.

Reklama

Související témata: