Hlavní obsah

VIDEO: Tancuj! vyzval fanoušek srbskou krásku. Tenistka ho poslechla a rozpálila diváky

Z trofeje se neradovala, ale diváky si jednoznačně získala na svou stranu. Srbská tenisová kráska Jovana Jakšičová sice na turnaji v mexickém Monterrey ve finále prohrála se svou známější krajankou Anou Ivanovičovou 2:6 a 1:6, avšak po utkání to na kurtu pořádně rozjela. Jeden z diváků vyzval dvacetiletou hráčku, aby zatancovala a Jakšičová ho poslechla.

Srbská tenistka Jakšičová tancuje na kurtu.

 
Článek

Sympatická tenistka Jakšičová nemohla být ze svého finálového výkonu ani trochu nadšená, ale brzy po utkání se spontánně uvolnila. Přímo na kurtu dostala mikrofon, aby pozdravila diváky a zhodnotila zápas. „Dobrý večer všem," začala vyprávět ve španělštině, když se z tribun ozvalo „Zatancuj, prosím!"

„Chcete, abych tancovala? Kde je hudba?" zareagovala Jakšičová, když záhy na to moderátor vyzval publikum, aby začalo tleskat.

V uvolněné atmosféře pak Jakšičová na kurtu zatančila jako na nějaké tradiční mexické veselici, což se pochopitelně setkalo s velkým ohlasem. „Spokojení?" dodala dvacetiletá srbská tenistka a rozloučila se s nadšenými diváky.

Reklama

Související témata: