Hlavní obsah

Williamsová jako superhrdinka, Šarapovová v šatech na ramínka. Který outfit na French Open okouzlí vás?

Paříž/Praha

Šaty, sukně, nebo legíny? Tenistky na letošním French Open zvolily nejrůznější outfity. Posuďte sami, jak to sluší Češce Karolíně Plíškové v barevném tílku a sukni, Američance Sereně Williamsové v černém kompresním kompletu či Rusce Marii Šarapovové v tyrkysových šatech.

Foto: Michel Euler, ČTK/AP

Karolína Plíšková se soustředí na forhendový úder.

Článek
Fotogalerie

Letošní French Open je v plném proudu, a tak jsme mohli na kurtech už vidět tenistky v nejrůznějších outfitech. Firma Adidas hráčkám nabídla hned několik modelů. Dánka Caroline Wozniacká a Španělka Garbiňe Muguruzaová zvolily prodyšné černé šaty s vykrojenými zády.

Lotyška Jelena Ostapenková, která loni French Open ovládla, letos vypadla hned v úvodním kole. Svým oblečením ale rozhodně zaujala. Vybrala si plisované tílko v korálové barvě a k němu tmavěmodrou sukni.

Francouzka Kristina Mladenovicová a Němka Andrea Petkovicová se rozhodly pro korálové šaty, které jsou dole zakončeny bílo-modrým plisováním. Američanka Serena Williamsová se pak oblékla do černého trička a černých legín s tím, že se chtěla cítit jako superhrdinka.

Nike nabídlo tenistkám oblečení v tyrkysové barvě. Češky Petra Kvitová a Lucie Šafářová si vybraly v této barvě tílko a sukni.

Ruska Maria Šarapovová oslňovala v modrých šatech na ramínkách.

Další Češky Kateřinu Siniakovou a Kristýnu Plíškovou oblékla firma Lotto do černobílých šatů s vykrojenými zády.

Američanka Venus Williamsová si navrhuje oblečení sama a v Paříži se představila v červeno-bílo-šedých šatech s odhalenými zády.

Češka Karolína Plíšková se v kolekci Fila představila v barevné sukni a v tílku, které je vzadu bílé a plisované a zepředu barevné. Tak posuďte sami, který outfit se vám nejvíce líbí.

Který outfit se vám líbí nejvíce?
Šaty Kateřiny Siniakové.
8,4 %
Šaty Garbiňe Muguruzaové.
2,7 %
Tílko a sukně Jeleny Ostapenkové.
0,8 %
Tílko a sukně Petry Kvitové.
42 %
Šaty Kristiny Mladenovicové.
2,5 %
Šaty Venus Williamsové.
2,4 %
Komplet Sereny Williamsové.
4 %
Tílko a sukně Karolíny Plíškové.
7 %
Šaty Marie Šarapovové.
30,2 %
Celkem hlasovalo 19112 čtenářů.

Reklama