Hlavní obsah

Bitva o miliony hvězdám nestačí. Před finále tenisté uzavřeli speciální sázku!

Speciální sázka vyšperkuje bitvu o wimbledonský titul. Tenisté Novak Djokovič a Nick Kyrgios se před nedělním vzájemným zápasem ve finále travnatého grandslamu hecovali na sociálních sítích. Tam se rovněž vsadili o večeři, kterou zaplatí vítěz finálového duelu.

Foto: Kirsty Wigglesworth, ČTK/AP

Novak Djokovič přišel před finále Wimbledonu se zajímavou nabídkou.

Článek

"Trvalo ti pět let, než jsi mě začal mít rád," připomněl Djokovič, že Kyrgios byl jeho velkým kritikem poté, co vítěz dvaceti grandslamů uprostřed pandemie uspořádal sérii exhibičních turnajů.

"To je pravda, ale když šlo do tuhého, tak jsem se tě zastal," uvedl australský bouřlivák. Kyrgios byl totiž překvapivým kritikem australské vlády, když Djokoviče před letošním Australian Open deportovala ze země, protože Srb nebyl očkován proti koronaviru.

Pětatřicetiletý Djokovič soupeřovo gesto zpětně ocenil a vyzval ho ke společné večeři. "Platí vítěz finále," uvedl ale třetí hráč světa. "Domluveno. Pořádně to roztočíme," odpověděl Kyrgios.

Nedělní finále v All England Clubu odstartuje v 15 hodin. Bývalý první hráč žebříčku Djokovič se zatím se světovou čtyřicítkou Kyrgiosem utkal dvakrát. Oba zápasy hrané na tvrdém povrchu vyhrál sedmadvacetiletý Australan.

Reklama

Související témata: