Hlavní obsah

Bod pro bouřliváka! Kyrgios předvedl tenisovou lahůdku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svého tenisového rivala dokonale zaskočil. Australan Nick Kyrgios se v nedělním utkání 3. kola Wimbledonu proti Řekovi Stefanosovi Tsitsipasovi blýskl pohlednou parádičkou. Sedmadvacetiletý rodák z Canberry se v první sadě ostře sledovaného duelu vytasil s podáním zespoda. Míč navíc rozehrál úderem mezi nohama. Kyrgios následně utkání proti turnajové čtyřce dotáhl do vítězného konce.

Foto: Kirsty Wigglesworth, ČTK/AP

Australský tenista Nick Kyrgios slaví vítězný fiftýn v utkání 3. kola Wimbledonu proti Řekovi Stefanosovi Tsitsipasovi.

Článek
Fotogalerie

Tenisový raubíř a 40. hráč světového žebříčku Kyrgios se k odvážnému kousku odhodlal v první sadě utkání za stavu 2:3 a 40:0.

Tsitsipas na jeho nevídané podání nestihl zareagovat. Míček sice doběhl, ale jeho return mířil do sítě, gem šel na stranu Australana. Diváci odvážný kousek ocenili bouřlivým potleskem.

Oba hráče spojuje vzájemná tenisová rivalita. Jejich zápas si nenechalo ujít zaplněné hlediště kurtu číslo 1. Fanoušci v All England Clubu nakonec sledovali souboj, na jehož konci se z postupu do osmifinále radoval Kyrgios.

Australan svého soka zdolal po setech 6:7, 6:4, 6:3 a 7:6. Kyrgios v osmifinále vyzve Američana Brandona Nakashimu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články