Hlavní obsah

Bohyně! Mistryně světa v bikinách rozvášnila fanoušky

Los Angeles/Praha

Nezávodí, ale fanouškům se předvedla v plné parádě. Mistryně světa zveřejnila na sociálních sítích fotky v odvážných bikinách a fanoušci šílí. „Jsi bohyně, dokonalá," mohla si přečíst na Instagramu omračující vzkazy Julia Jefimovová. Když se Ruska rozhodla proběhnout v bílých plavkách po pláži, dokonce si fandové vzpomněli na legendární seriál Pobřežní hlídka.

Foto: Sport.cz

Známá ruská plavkyně Julia Jefimovová baví fanoušky sexy snímky v bikinách či plavkách.

Článek

Ruska žijící v Kalifornii pravidelně zásobuje Instagram žhavými snímky, sledují ji statisíce lidí. Fanoušci hltají snímky v plavkách či bikinách, od bazénu či z pobřeží. „Nemáš sice červené plavky, ale kdyby byl konkurz na další díly seriálu Pobřežní hlídka, měla by asi šanci. Nová sezona Baywatch," napsal osmadvacetileté prsařce jeden z příznivců.

„Jsi moje bohyně, jsi božsky krásná," stálo v dalším komentáři adresovanému šestinásobné mistryni světa a trojnásobné medailistce z olympiády v Riu. Právě na letošní olympijský svátek v Tokiu se rodačka z Grozného připravovala, aby tam rozšířila svou sbírku cenných kovů. Jenže pandemie koronaviru zabrzdila sportovní dění, a tak se v Japonsku bude o medaile bojovat až za rok. „To je hlavní věc, která mě zajímá. Zda budu pokračovat i po Tokiu, to nyní nevím," prohlásila plavkyně.

Na sociálních sítích se nebojí odhalit svou vypracovanou postavu. Není proto divu, že mladá Ruska přitahuje pozornost dalších sportovních hvězd. S nabídkou na schůzku údajně přispěchal i jeden z fotbalistů Juventusu Turín. Server rt.com konstatuje, že každý, kdo se podívá na nejnovější příspěvky Jefimovové, pochopí, proč je v centru pozornosti fanoušků z celého světa.

Reklama