Hlavní obsah

Nečekaně těsný kontakt. Jiskření na hřišti? Obě volejbalistky stydlivě koukaly a tým se bavil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pobavení na palubovce. Polibek přišel, když to nikdo nečekal. Spontánní dění na hřišti tak trochu zaskočilo volejbalistky, kterých se to bezprostředně týkalo, i ty, které byly v blízkosti spolubojovnic ze špičkového klubu Vakifbank Istanbul.

Foto: Profimedia.cz

Ali Franttiová, jedna z aktérek líbací scény, na archivním snímku.

Článek

Turecký celek si může připomínat velmi úspěšnou sezónu. Byl v semifinále Ligy mistryň i v domácí soutěži, v níž narazil na městského rivala Eczacibasi.

Atmosféra byla v průběhu bojů žhavá. Jedna ze scén, která vše odlehčila, se v minulých dnech stala hitem internetu.

Po jedné z výměn se hráčky tradičně pustily do krátkého spřádání dalších plánů a taktických variant. Opory týmu Alexandra Franttiová a Cansa Ozbayová se ale při té příležitosti také zcela nečekaně políbily.

Pusa zjevně původně nebyla v plánu. Ozbayová chytila americkou spoluhráčku, zřejmě jí překotně chtěla něco říct, ale dostala se k jejím rtům až příliš blízko a byla z toho pusa nebo aspoň pořádný náznak.

Stydlivé výrazy ve tvářích naznačily, že překvapeny jsou obě. Nečekaně těsný kontakt - jak ukazuje video - ale pobavil ostatní spoluhráčky na palubovce.

Reklama

Související témata: