Hlavní obsah

Bývalá elitní biatlonistka Röiselandová se stala matkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalá norská biatlonistka Marte Olsbuová Röiselandová se krátce před startem nové sezony dočkala prvního potomka. Trojnásobná olympijská vítězka a třináctinásobná mistryně světa, jež letos na jaře ukončila kariéru, na sociálních sítích oznámila, že o víkendu přivedla na svět syna Tobiase.

Foto: Profimedia.cz

Bývalá norská biatlonistka Marte Olsbuová Röiselandová na archivním snímku.

Článek

„Bezpochyby naše největší zlato. Těším se na pokračování,“ napsala na instagramu dvaatřicetiletá rekordmanka v počtu světových titulů k fotografii s manželem Sverrem Olsbuem Röiselandem, jenž se podílí na přípravě německé reprezentace, a novorozeným synkem.

Kariéru Röiselandová uzavřela po uplynulé sezoně, kterou vyšperkovala dvěma zlatými medailemi ze smíšených závodů na MS v Oberhofu a s třinácti tituly překonala dosavadní historické maximum Němky Magdaleny Neunerové. K tomu má z MS čtyři bronzy. Všechny tři zlaté olympijské medaile získala na loňských hrách v Pekingu, kde ovládla sprint, stíhací závod a byla i členkou vítězné smíšené štafety. V Číně navíc přidala dva bronzy, na kontě má také dvě stříbra z her v roce 2018.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články