Hlavní obsah

Můžeš si dát pivo! Krčmář dal při svatbě na radu od Van Burena

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na vyhlášení Biatlonisty roku dorazil s prstýnkem na ruce, přijímal gratulace. Olympijský medailista Michal Krčmář nedlouhého volna po sezoně využil kromě sepisování diplomové práce i ke svatbě s dlouholetou partnerkou Romanou.

Foto: Jaroslav Svoboda/Český biatlon

Biatlonista Michal Krčmář zdraví fanoušky v Novém Městě na Moravě.

Článek

Byla předsvatební nervozita srovnatelná s tou před závodem?

Nejvíc nervózní jsem byl, abych nezapomněl naučený slib, který jsem předříkával v kostele. Ale jinak jsme měli kolem sebe šikovné lidi, kteří vše nachystali, fakt jsme si to užili.

Jak zvládl svatební den váš syn Viktor?

Měli jsme na celý den i noc chůvu, abychom si to mohli užít a neměli tolik stresu, jestli je najedený a přebalený. Takže to vyšlo také dobře.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Michal Krčmář (@mkrcmar23)

I vaše manželka je z biatlonového prostředí, takže svatba byla v biatlonovém duchu?

Než nás pustili na svatební oběd, museli jsme absolvovat na společných lyžích minizávod se střelbou do terče. Pak už se to neslo v duchu tradičních svateb. Ale jen z biatlonu tam bylo i s rodinami asi 65 lidí. Ono to naskáče, když třeba (střelecký kouč) Matt Emmons má čtyři děti. (úsměv) Ale byl jsem moc rád, kolik lidí za námi vážilo cestu.

Jaký byl první manželský tanec?

Ten následoval po smršti, kdy jsem v rámci hry zkonzumoval pár panáků slivovice, tak jsem měl hodně volná kolena, možná až moc. (směje se) Měli jsme s manželkou tři taneční lekce, ale pár kroků mi moc nevyšlo. Ale jen to podtrhlo uvolněnou atmosféru dne.

Takže i jako během sezony striktní abstinent jste se při svatbě odvázal?

Den jsem pak prospal, musel jsem si vzít i paralen, bylo to náročné a já nejsem zvyklý. Mimochodem, měl jsem na svatbě video vzkaz od (fotbalisty Slavie) Micka van Burena, který mi dovolil, že si můžu dát pivo a nějaký alkohol, tak ať si ten den užiju. Tak jsem dal na jeho rady…

Na svatební cestu byl čas?

Tu trávím u psacího stolu. V dubnu jsem měl morální dilema, jestli magistra dokážu dodělat. Byl jsem po sezoně psychicky hotový, všichni v okolí mi říkali, že chápou, když to nedodělám. Ale šel jsem za Ondrou Rybářem, za nímž občas chodím pro rady do života, a ten to postavil tak, že tu školu prostě dodělám…

Reklama

Související témata: