Hlavní obsah

Přišla k nám do života nová láska. Česká biatlonová medailistka hlásí radostnou novinku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S úsměvy od ucha k uchu a historickým bodýčkem ohlásila olympijská medailistka Eva Puskarčíková se svým partnerem Thomasem Bormolinim radostnou novinku. Česko-italský pár bývalých biatlonistů se stane rodiči.

Foto: Profimedia.cz

Eva Puskarčíková ohlásila radostnou novinku.

Článek

„Je na čase se s vámi o něco podělit… Přišla k nám do života nová láska. Jsme ready a čekáme na Tebe,“ napsala Puskarčíková na Instagramu, kdyby snad nebylo zřejmé ze samotné fotografie, že ji čeká nová životní etapa.

Puskarčíková byla členkou úspěšných ženských českých štafet, vloni v Novém Městě na Moravě konečně převzala i dodatečný bronz z olympiády ze Soči po diskvalifikaci Rusek. Bronzovou medaili má i ze světového šampionátu v Anterselvě 2020 se smíšenou štafetou.

Nyní se tak podobně jako její kolegyně Veronika Vítková či Gabriela Soukalová bude věnovat i rodinným radostem a povinnostem.

A zmíněné bodýčko s rybičkou? I jeho symboliku třiatřicetiletá Puskarčíková, která tráví velkou část roku s partnerem v italském Livignu, vysvětlila. „Je historické a má své kouzlo. Thomasova mamka ho měla schované. Je to body, ve kterém opustil porodnici Thomas. A opustíme ji v něm i my, takže se bude historie opakovat,“ napsala.

Reklama