Hlavní obsah

Rozvod! Česká biatlonistka s novinkou na světlo nespěchala

Praha

Těsně před startem nové sezony vychází najevo zásadní změna. Elitní česká biatlonistka Eva Kristejn Puskarčíková vyjede o víkendu do nového ročníku Světového poháru bez příjmení exmanžela Lukáše, po rozvodu tedy opět jen pod svým dívčím jménem.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Eva Kristejn Puskarčíková během sprintu žen na 7,5 km v rámci Světového poháru letos v březnu v Novém Městě na Moravě.

Článek
Fotogalerie

„Ano, je to pravda. Pro lidi, které mám ráda, žádná novinka," potvrdila Puskarčíková konec manželství na sítích. Bez bližších podrobností...

Devětadvacetiletá závodnice nic před tím oficiálně neoznamovala, vše vyplynulo z informačního systému mezinárodní federace IBU.

O dva roky staršího bývalého biatlonistu Lukáše Kristejna, který se po konci kariéry stal hasičem, si vzala v chladném květnovém dnu roku 2019. V Jizerkách tehdy nad hlavami svatebčanů poletovaly sněhové vločky.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Tomáš Krupčík (@tomaaskrupcik)

V poslední době bylo i ze sociálních sítí patrné, že už spolu nejsou. Květnový - z pověr nedoporučovaný - termín svatby vztahu štěstí nepřinesl. Platilo to i v případě bývalé parťačky Puskarčíkové Gabriely Koukalové, která se vdávala také v květnu, a to v roce 2016. Rozváděla se též letos.

Deník Blesk upozorňuje, že jediným mužem objevujícím se v poslední době v nových příspěvcích Puskarčíkové na sítích se stal o deset let mladší biatlonový talent Ondřej Mánek. Bronzovou medailistku z únorového MS v Anterselvě doprovázel na Ještěd či na dovolenou na Šumavě a v Rakousku. Že by nový partnerský vztah? Zřejmě nikoli. "Jsem však polichocena, když mě bulvár v mých skoro třiceti letech na základě fotek na instagramu označil jako pravděpodobnou partnerku o deset let mladšího Ondřeje Mánka," reagovala Puskarčíková.

Reklama

Související témata: