Hlavní obsah

Rusové předložili biatlonové hvězdě Wiererové odvážnou nabídku

Dorothea Wiererová není jen skvělou biatlonistkou, trojnásobná bronzová olympijská medailistka a čtyřnásobná světová šampionka patří ve startovním poli rovněž mezi nejpůvabnější závodnice. Tento fakt patrně vedl k nabídce nafotit sérii odhalených snímků, kterou jí předložila ruskojazyčná verze pánského časopisu Playboy, jak Wiererová prozradila v interview pro deník Corriere della Sera. Pohledná italská hvězda však odmítla.

Foto: Profimedia.cz

Italská biatlonistka Dorothea Wiererová s medailí za stíhačku při SP v Pokljuce.

Článek

„Ano, ten požadavek skutečně před časem přišel z Ruska, tam je biatlon hodně populární. Ale odmítla jsem, protože jsem se necítila dostatečně sebevědomá. Nyní už se dívky v tomto časopise nemusejí odhalit zcela, ale po mně chtěli, abych pózovala se zbraní úplně nahá. To není nic pro mě, raději si soukromí střežím," vyložila Wiererová.

Třiatřicetiletá rodačka z Jižního Tyrolska, držitelka velkého křišťálového glóbu SP v sezonách 2018/2019 a 2019/2020, má za sebou i letos vydařené období, které zakončila na druhém místě v celkovém hodnocení Světového poháru. Z MS v Oberhofu si pak odvezla ze štafet zlato a stříbro.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Dorothea Wierer (@dorotheawierer_)

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Dorothea Wierer (@dorotheawierer_)

Reklama

Související témata: