Hlavní obsah

Soukalová po boku Šebrleho? Na biatlonovou hvězdu asi čeká nová role

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Může to označit za svůj další velký triumf. Tentokrát pracovní. Bývalá domácí biatlonová královna Gabriela Soukalová se podle informací deníku Blesk zřejmě stane moderátorkou Hlavních zpráv na FTV Prima, a to místo těhotné Evy Hecko Perkausové. Televize se podle Super.cz vyjádřila, že je předčasné situaci komentovat.

Foto: Stanislava Benešová, Právo

Gabriela Soukalová s partnerem a dcerou na snímku z února, kdy hostovala v podcastu Ledový Peking.

Článek

Blesk odkazuje na anonymní zdroj ze zákulisí televize. Podle něj už je o obsazení prestižní pozice rozhodnuto.

A je to hodně pikantní. K olympijskému vítězi v atletice se má od podzimu, a možná ještě dříve, na moderátorskou židli usadit šampionka v zimním sportu. Podobná kombinace je ve světě médií zcela ojedinělá. A mimo jiné se i proto podle zdroje na Primě právě tahle alternativa zalíbila.

"V poslední době se strašně zlepšila a už nemá žádné přeřeky a lidi ji mají rádi." říká podle listu zdroj na adresu Soukalové. Ta zatím uváděla společenský magazín Showtime, do kterého se vrátila po mateřské pauze.

"Je zatím předčasné to komentovat. Až budeme chtít představit novou tvář zpravodajství, která nahradí Evu Perkausovou, rádi to uděláme. Ve hře je stále několik jmen," řekla Super.cz tisková mluvčí Primy Zuzana Brzáková.

Další anonymní zdroj potvrdil, že jméno Soukalové se v souvislosti s možností jejího nástupu do zpráv opakuje velmi často.

Reklama