Hlavní obsah

Zima Koukalové: velkým zadkem vše končí, nebo začíná. Vášně, dojetí, trofej, šťastné děti...

Praha

Je po zimě. I Gabriela Koukalová učinila na sítích symbolickou tečku za sezónou, která se jí povedla i přesto, že neobhájila celkové prvenství ve Světovém poháru. „Letos všechno vyšlo vysoko nad očekávání a já bych si přála mít tak velkou náruč, abych Vás všechny, kteří jste mi fandili, mohla pořádně obejmout,“ napsala na facebook a dodala. „Místo toho mi ale v odpočinkovém režimu zatím roste jenom zadek.“

Foto: Vít Černý, ČTK

Gabriela Koukalová při biatlonové exhibici.

Článek
Fotogalerie

Vydařená biatlonová rozlučka

Delší dobu se Koukalová na internetu odmlčela, po zimě ale poslala vzkaz fandům. „Poslední část sezóny mě vyčerpala natolik, že jsem nebyla schopna vůbec příspěvkovat. Omlouvám se Vám a slibuji, že se za to potrestám - nepůjdu teď alespoň tři týdny na trénink," uvedla též v rozverném duchu na samém počátku vytouženého volna.

Vy si můžete na pár obrázcích připomenout, co vše ji potkalo v sezóně.

Během ní v prosinci zazářila v Novém Městě na Moravě, netajila tam dojetí, uspěla i na únorovém MS v Hochfilzenu, ale také odhalila pozadí po exhibici v Gelsenkirchenu.

Nakonec obdarovala děti, které přišly na nedávné rozloučení se sezónou v Jablonci. Byl to fofr. Neskutečně to uteklo. Další zima zase není tak daleko.

Reklama

Související témata: