Hlavní obsah

Léto Ledecké: Rychlost i bez sněhu a netradiční volejbálek

Praha

Léto v tradiční podobě! Oblíbenou aktivitu ani tentokrát v nejžhavějších týdnech roku Ester Ledecká neoželela. Prkno si elitní lyžařka a snowboardistka užívá i v létě, i když to určené na vodní radovánky má i plachtu. Každému je jasné, že česká zimní obojživelnice ho ovládá báječně. Natolik, že se objevovaly úvahy, že by s ním mohla bojovat třeba i o letní olympiádu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ester Ledecká na archivním snímku.

Článek

K tradičnímu svezení na mořských vlnkách přidala Ledecká komentář, který dokumentuje, jak vznikají pozoruhodné obrázky, které nabízí fandům.

„Daleko zajímavější, než tahle jízda je moje maminka balancující ve stoje na sedadle člunu, který řídí palcem u nohy a zároveň natáčí na mobil video, za které by se nemuseli stydět ani ve Sport Illustrated," napsala Ledecká na sítě.

Na léto a na pláž se evidentně hodně těšila už ve chvílích, kdy přes stoupající teploty využívala ještě možností svezení na sněhu.

„Je na čase vlítnout do plavek," napsala přání k videu, na němž skoro jako na písčité pláži krotí volejbalový míč. Jen ne v plavkách, na které ještě nemohla mít ani pomyšlení. Na ledovci vzala zavděk improvizací v kombinéze a s čepicí, ale záhy už zimní výbavu mohla odložit.

Reklama

Související témata: