Hlavní obsah

Nadšená Ledecká: To bude dobrý. Mám radost jako malá holka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po návratu stále opakovaně zažívá pocity velké radosti. Po zranění se Ester Ledecká postupně dostává k dalším a dalším záležitostem, které jí byly dlouhé měsíce odepřeny. Po vynechané skoro celé zimě a absenci v bojích v lyžařském Světovém poháru rozjíždí testy a přípravu na novou sezonu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ester Ledecká na archivním snímku.

Článek

I na super-G už došlo. Ve své zlaté disciplíně vyrazila s nadšením mezi branky a o euforii se podělila s fanoušky na sítích.

„Mám radost jako malá holka," napsala k videu ze svahu a ještě upozornila příznivce aby si s ohledem na její bouřlivou reakci nezapomněli pustit zvuk.

„To bude dobrý," vykřikla nadšeně jakoby už vyhlížela další závody v disciplíně, kterou vyhrála na ZOH 2018 v Pchjongčchangu.

Po minulé sezoně si - alespoň podle toho, co ukázala na sítích - dopřála kromě výraznějšího návratu na svahy i první máj se snowboardem, ale upozornila také na společné chvíle se slavným biatlonistou Johannesem Thingnesem Böem.

Z minulé sezony poznamenané zraněním klíční kosti stihla jen dva závody SP na snowboardu. Lyžařské závody zcela vynechávala ze zdravotních důvodů a nakonec také proto, že neměla uzavřenou reprezentační smlouvu.

Reklama