Hlavní obsah

Útok na další zlato? Ledecká začala s biatlonem, role trenéra se ujal fenomenální Bö

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olympijská zlata už má ze sjezdového lyžování i snowboardu, tak proč nezkusit další zimní sport? Fenomenální česká obojživelnice Ester Ledecká tentokrát zabrousila do biatlonu. A to dokonce pod trenérským dohledem aktuálního světového suveréna tohoto sportu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Lyžařka a snowboardistka Ester Ledecká si vyzkoušela novou disciplínu.

Článek

Ledecká na svém Instagramu zveřejnila obrázky, na nichž se seznamuje s biatlonovou puškou.

„Kolik tě baví sportů, tolikrát jsi člověkem, tak nějak to je?" napsala k fotce. V biatlonových začátcích ji, alespoň podle jejích slov, vedl norský biatlonový král Johannes Thingnes Bö.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ester Ledecká (@esterledecka)

„Já ráda zkouším nový věci a inspiruju se nejlepšími, takže jsem využila i tréninku od Johannese Bö. Jaký sporty děláte na začátku jara vy?" obracela se s otázkou na své fanoušky.

Ledecká v uplynulé sezoně přišla vinou rekonvalescence po tříštivé zlomenině klíční kosti o kompletní lyžařskou sezonu, pro niž ji navíc chyběla potřebná reprezentační smlouva.

Od příští sezony by se měla ale do kolotoče lyžařského Světového poháru znovu vrátit a na alpských svazích tak trénovala i uprostřed jara. A v rámci sponzorských aktivit se na nich setkala právě i s mladším ze slavné bratrské dvojice Böových.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ester Ledecká (@esterledecka)

„Lyžování s žijící legendou. Šmíruju a snažím se přiučit nějaký bruslařský vychytávky pro svůj lyžařskej start," chlubila se Ledecká už v dubnu u společné fotografie s Johannesem Thingnesem z Courchevelu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.