Hlavní obsah

Pančochová ukončí sezónu proti parťačce

Praha

Sezóna freestyle snowboardingu opět vyvrcholí v Česku, tradiční Audi Snowjam ve Špindlerově Mlýně nabídne akrobatické triky nejlepších jezdců světa včetně české jedničky Šárky Pančochové.

Foto: Sport.cz

Šárka Pančochová bude domácí hvězdou tradičního Snowjamu ve Špindlerově Mlýně

Článek

Největší favoritkou ženského závodu bude letošní vítězka prestižních X-Games Cheryl Maasová z Nizozemska, která bude obhajovat vítězství. S Pančochovou je dobrou kamarádkou, společně natáčejí snowboardová videa.

„Na Snowjamu zakončím sezónu a strašně se těším," ujišťuje Pančochová, která v posledním závodě v disciplíně slopestyle dojela v jihokorejském Pchjongčchangu devátá. „Pro mě je Snowjam srdeční záležitost, zase si po roce zajezdím před domácím publikem i s kamarádkou Cheryl," říká Pančochová. V mužské soutěži budou největšími českými nadějemi Petr Horák a Jan Nečas.

Ve Špindlerově Mlýně se budou rozdávat i křišťálové glóby, závod je zároveň posledním dílem Světového poháru. „Jezdci budou bojovat o prize money v celkové výši 40 000 dolarů," hlásí reprezentační trenér Martin Černík.

V sobotu jsou na programu kvalifikace a soutěž o nejlepší trik, v neděli semifinále a finále (živě na ČT Sport od 11.10 a 13.55). Vstup na akci je zdarma.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články