Hlavní obsah

Připraveny na zimu! Ledecká je po operaci pod kontrolou další české olympijské šampionky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Většinou platí, že královna je jen jedna, ale ty sněhové má Česká republika hned dvě. Eva Samková i Ester Ledecká jsou několikanásobnými šampionkami ve svých disciplínách, obě se vzájemně podporují a obě jsou to veselé kopy. Samková využila příležitosti na akci jednoho z jejich společných sponzorů, aby zkontrolovala zlomený nos Ledecké a hlásí, že je všechno v naprostém pořádku.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ester Ledecká se svými olympijskými medailemi.

Článek

Fanoušci se koncem minulého týdne trochu lekli, když Ester Ledecká oznámila, že se zranila a musela podstoupit operaci. Naštěstí nešlo o nic vážného. Česká obojživelnice si během pondělního tréninku zlomila nos, a ještě ten den byla operována. Ve středu už byla v pořádku propuštěna.

„Už se těším na lyžařské a snowboardové soustředění v Chile, kam za pár dnů vyrážím," ujistila fanoušky v tiskové zprávě, že přípravu na novou sezonu její zranění nijak neohrozilo. To ostatně potvrdila i snowboardcrossařka Eva Samková, která se s Ledeckou potkala na akci společného sponzora.

Foto: Instagram @eva_samkova a @esterledecka

Eva Samková se vydala na kontrolu nosu Ester Ledecké.

„Tak jsem to zkontrolovala a nos má Ester naprosto v pořádku," připsala Samková ke společné vysmáté fotografii a dodala „Připraveny na zimu," čímž uklidnila i své fanoušky, že po nepříjemných zlomeninách obou kotníků je zpět v plné síle.

Fotografii sdílela i druhá česká závodnice, která ji doplnila popiskem shrnujícím část jejich úspěchů.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.