Hlavní obsah

Neskutečná Ester! Ledeckou nic nezastaví, předvedla číslo jako z cirkusu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká zimní obojživelnice Ester Ledecká opět ukázala, že je veselá kopa. A prokázala nejen smysl pro humor, ale i neskutečný talent, kterým oplývá nejen na lyžích či na snowboardu. Tentokrát se nepředvedla ani na svém oblíbeném surfu, ale na tzv. slacklajně jako provazochodkyně. Fyzioterapeut Michal Lešák se jí snaží zastavit všemožnými předměty, ale Ester nic nerozhází.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ester Ledecká na archivním snímku.

Článek

Ledecká je známá tím, že neumí moc odpočívat a nejraději by stále trénovala. Když nestojí na lyžích, nebo snowboardu, prohání se ve vlnách na surfu, nebo maká na své už tak vyrýsované postavě. Její zápal je obdivuhodný.

A ani letos v létě u moře ve svém milovaném Řecku, které je pro ni druhým domovem, nezahálí. Na sociálních sítích se s fanoušky podělila o vtipné video, kde se předvedla v úplně jiné disciplíně, než ve kterých ji známe.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ester Ledecká (@esterledecka)

„Takhle to vypadá, když už Méďa (fyzioterapeut) neví, jak by mě donutil přestat na chvíli trénovat," připsala Ledecká k videu, na kterém balancuje na tzv. slacklajně a fyzioterapeut Michal Lešák po ní hází všemožné předměty, kterými se ji snaží zastavit.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ester Ledecká (@esterledecka)

„STR" však nerozhází ani míče různých velikostí a materiálů, boty, polštáře, karimatky nebo masážní válečky, natož závěrečná sprcha. Více jak minutu neohroženě kráčí a nic ji nezastaví. „Ta podložka na jógu mě dostala," napsala její lyžařská kolegyně Mikaela Shiffrinová, kterou Ester svým počínáním také pobavila.

Ledecká možná některé fanoušky překvapila tím, že se v Řecku připravuje pod vedením fyzioterapeuta Michala Lešáka, který se s ní po sezoně po čtyřech letech rozloučil. On sám svůj konec naznačil příspěvkem na sociálních sítích na konci března, na začátku června však sdílel fotografii, ke které připsal, že se v sezoně občas uvidí. Konec spolupráce tedy zřejmě není úplný.

Reklama

Související témata: