Hlavní obsah

Romantická žádost o ruku. Snowboardistka Pančochová může chystat svatbu

Mount Hood/Praha

Snowboardistka Šárka Pančochová se může pomalu chystat na svatbu. Sportovkyně, která se v roce 2017 přihlásila k lesbické sexuální orientaci, požádala v úterý o ruku svou americkou přítelkyni Kaileen Lareeovou. Video a fotografii ze zasnoubení, které proběhlo na nejvyšší hoře státu Oregon Mount Hood, umístila česká olympionička na sociální sítě.

Foto: Sport.cz

Snowboardistka Šárka Pančochová požádala o ruku svou přítelkyni Američanku Kaileen Lareeovou. Zdroj: Instagram Šárka Pančochová

Článek

Česká reprezentantka Pančochová si bude brát dvaatřicetiletou Američanku Kaileen Lareeovou, rozvedenou blonďatou krásku, která má dceru Khaylu z předchozího manželství.

„Jsem tak hrdá, že vám můžu oznámit, že řekla ANO!" napsala na sociální síť Instagram Pančochová. „Díky její štědrosti a laskavosti se ze mě den ode dne stává lepší člověk. Miluji ji a chci s ní strávit zbytek života," dodala osmadvacetiletá snowboardistka.

Šárka Pančochová otevřeně o své orientaci

Stejnou fotografii umístila na síť také Američanka. „Jsem navždy tvoje," doplnila k fotografii Lareeová, která se ve volném čase věnuje wakesurfingu, cizí jí není ale ani sníh a snowboard.

Pančochová je trojnásobnou účastnicí olympijských her. Je držitelkou stříbrných medailí z mistrovství světa i prestižních X-Games. Vedle závodění se věnuje i snowboardové výchově mládeže.

Reklama