Hlavní obsah

Samková chce dát vozíku co nejdříve vale! Fanouškům poslala tento vzkaz

Pád a následné zranění české snowboardkrosařky Evy Samkové zasáhlo jak její kolegyně, tak fanoušky, kteří jí od osudného momentu zasypávají hromadou vzkazů, ve kterých jí vyjadřují podporu. Olympijská vítězka ze Soči se intenzivně věnuje rehabilitaci a nyní svým fanouškům poslala trochu depresivní a zároveň optimistické novoroční přání.

Foto: Instagram @eva_samkova

Eva Samková v cíli jednoho ze závodů. Ilustrační foto.

Článek

„PF 2022," nic víc, nic míň nepřipsala Samková k fotografii, na které sedí na airbiku a smutně kouká na invalidní vozík vedle sebe. Bez něj se kvůli zlomeným kotníkům ze závodu v Montafonu aktuálně neobejde. Ještě smutnější výraz má na fotce její fenka.

Dvojnásobná olympijská medailistka se ale nevzdává a toto přání mohou její příznivci brát i jako povzbuzení, že pro návrat na prkno dělá vše, co je v jejích silách. Intenzivně rehabilituje v Praze pod dohledem vyhlášeného fyzioterapeuta Pavla Koláře.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Eva Samková - Samčízant (@eva_samkova)

Minulý týden poslala Samková svým fanouškům videopozdrav, ve kterém jim děkuje za podporu, kterou jí neustále vyjadřují. K blížící se olympiádě v Pekingu zatím nechce dělat žádné závěry. Slibuje ale, že bude bojovat.

Reklama

Související témata: