Hlavní obsah

Shiffrinová po těžkém pádu: Co bude? Bolí to, potřebuji čas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hvězdná americká lyžařka Mikaela Shiffrinová zažila při sjezdu v italské Cortině těžký pád. Kvůli němu musela následně záchranářským vrtulníkem zamířit do nemocnice, kde se podezření na poranění vazů v pravém koleně při vyšetření naštěstí nepotvrdilo. Ještě při závodě zveřejnil americký tým na Instagramu její zprávu ve skupině, kde jsou další americké lyžařky. „Všechno je v pohodě, holky, sjezdovka je super, zvládnete to!“ Na svém profilu na stejné síti následně v pátek večer svým fanouškům poslala vzkaz.

Foto: Gabriele Facciotti, ČTK/AP

Americká lyžařka Mikaela Shiffrinová v italské Cortině.

Článek

„Děkuji všem za podporu a přání všeho dobrého,“ načala zprávu ve svém příspěvku, ke kterému připojila fotku sebe na lůžku. „V tuto chvíli to beru den po dni, a jakmile budu vědět víc, podělím se s vámi o další informace. Jsem strašně vděčná, že to není horší, ale aktuálně mě to dost bolí,“ popisuje Shiffrinová.

Ve svém vzkazu zmínila, jaké jsou její následující sportovní plány. „Po zbytek tohoto víkendu se na sjezdu už určitě neukážu a v Kronplatzu už vůbec ne. A co bude potom? To je teď těžké říct. Potřebuji čas na návrat a uvidíme, jak se budu v následujících dnech cítit!“ napsala Američanka a ještě jednou fanouškům za podporu poděkovala.

„A…,“ pokračovala vedoucí žena světového seriálu. „Jak už jsem říkala – panebože… při pohledu na dnešní výsledky našeho týmu se mi vykouzlil úsměv na tváři! Gratuluji všem, už se nemůžu dočkat zbytku víkendu,“ neopomenula v závěru výkony svých krajanek. Z Američanek se nejlépe ukázala Jacqueline Wilesová, jež se umístila na 13. místě.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články