Hlavní obsah

Zlatá Ledecká s nadhledem vstupuje do kauzy. Už má vybranou novou zemi

Praha

Poprvé vstupuje Ester Ledecká do kauzy, která značně vyplňuje mediální prostor v ČR v posledních hodinách. Jde do toho s vtipem a nadsázkou. A za koho že by česká snowboardistka a lyžařka mohla jezdit? Na facebooku už je vcelku jasno.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Snowboardistka a lyžařka Ester Ledecká.

Článek

"Tyhle frky mě vždycky rozesmějou," píše dvojnásobná olympijská vítězka na facebook z Chile, kam zamířila za předsezónní přípravou na sníh poté, co se vrátila z milovaného Řecka, kde si užívala tepla.

Komentuje tím fotomontáž, která se objevila na sítích poté, co její otec Janek Ledecký naznačil, že by při neshodách s domácím lyžařským svazem o finance mohla jezdit za jinou zemi. Na hrudi má nápis Jamaica...

"Můj brácha Jonáš k fotce, která běhá po netu napsal: ´To mi nemůžete říct dřív? Včera jsem poslal návrh tvojí nový kombinézy na příští sezónu do tisku. A teď se budou měnit barvy?,´" pokračuje v rozverném tónu, byť slovní šrapnely na území ČR v této záležitosti ještě zdaleka všechny nevybuchly.

"Já doufám, že mě Sport Invest podrží a nepustí! A že Jonáš nebude muset nic předělávat," potvrzuje Ledecká už vážně s odkazem na svoji zastupující agenturu, že její prioritou je jezdit v českých barvách.

Reklama

Související témata: