Hlavní obsah

Zničená lyžařská kráska Vonnová trpěla na lůžku. Hrozí mi protéza, leká se

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za velké úspěchy a pocity radosti na svazích může americká kráska zaplatit vysokou daň. Bývalá slavná lyžařka Lindsey Vonnová absolvovala další menší operaci, aby se aspoň trošku vylepšil stav jejího levého kolena, ale nemusí to stačit. Na řadu může přijít větší zákrok, při kterém jí bude voperován umělý kloub.

Foto: Sport.cz

Lindsey Vonnová na archivním snímku. Jsou před ní nepříjemné vyhlídky.

Článek

Je mistryní světa, olympijskou vítězkou. Na kontě má 82 vítězství v závodech Světového poháru. Koleno má ale po drsných pádech a nekonečné námaze víceméně na dranc. Upozorňovala na to už v minulosti, předčasně uzavírala kariéru. Ale umělý kloub? To je vyhlídka temnějšího ražení.

Teď zatím ovšem stačilo odstranit kostní ostruhy a zjizvenou tkáň. „Doktor Hackett odvedl dobrou práci. Doufám, že koleno zase brzy narovnám," psala Vonnová na sítích k záběrům. na nichž se opakovaně zachytila v nemocnici. Vypadala dosti zničeně. Je jasné, proč v poslední době nezásobovala fanoušky na sítích obrázky, na nichž tradičně předvádí různé pohybové aktivity.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn)

„Je to poslední pokus, než mi tam dají protézu (umělý kloub)," odhalila možný další scénář sedmatřicetiletá Američanka. „To je cena, kterou platíme za to, co milujeme, ale stojí to za to," dodala s nadějí, že se záhy k pohybu, třeba i na sjezdovkách zase vrátí.

Reklama

Související témata: