Hlavní obsah

Snowboardistka Maděrová končila životní sezonu se zraněnou kyčlí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Snowboardistku Zuzanu Maděrovou omezovalo v závěru životní sezony, v níž se poprvé probojovala ve Světovém poháru na stupně vítězů, zranění kyčle. Dvacetiletá závodnice to uvedla na instagramu. Zranění si Maděrová přivodila krátce poté, co se na konci ledna blýskla druhým místem v paralelním obřím slalomu v Simonhöhe.

Foto: Profimedia.cz

Zuzana Maděrová v akci

Článek

„Bohužel přišel úraz, který jsem měla pocit, že přechodím. Nedávala jsem mu velkou váhu a nešla s tím k doktorovi, i když jsem věděla, že to bolí a není to v pořádku,“ uvedla Maděrová.

„Zvládla jsem odjezdit ještě zbytek sezony, ale zdaleka ne tak, jak bych chtěla. Po sezoně jsem si došla k doktorovi a magnetická rezonance odhalila porušenou chrupavku kyčle. Budu se s tím teď pár týdnů nebo spíš měsíců léčit a udělám všechno pro to, abych se vrátila silnější,“ napsala dvojnásobná bronzová medailistka z juniorského mistrovství světa.

V celkovém pořadí Světového poháru v paralelních disciplínách skončila osmá, o pět míst před olympijskou vítězkou Ester Ledeckou, která absolvovala v sezoně na snowboardu jen tři závody a všechny vyhrála.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články