Hlavní obsah

Zlatá Ester tvrdě dře před novou sezonou. V plavkách!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Královna Ester rozparádila fanoušky. V zimě sice řádí na sněhu, když závodí na lyžích a snowboardu, během léta to ale pořádně rozjela v plavkách. Dřinou v tréninku, stejně jako namakanou postavou, se Ester Ledecká pochlubila na sociálních sítích. „Po roce od úrazu dostávám svoji klíční kost zase do formy! Až se zima zeptá…,“ napsala k příspěvku na svém instagramovém profilu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Lyžařka a snowboardistka Ester Ledecká převzala Cenu Jiřího Gutha-Jarkovského. Archivní foto

Článek

Před rokem v létě to byla bída. Zvěsti o zranění hvězdné reprezentantky letěly médii, nikdo ale dlouho netušil, co trojnásobnou olympijskou vítězku trápí. Nakonec všechno prasklo. Fanoušky zbožňovaná Ester si vážně poranila klíční kost a musela podstoupit operaci. Zdravotní lapálie ji připravily o světový šampionát i řadu dalších závodů.

Teď už je i podle zveřejněného videa Ester v pořádku a v přípravě tvrdě dře, problémy jí při známé buldočí povaze nedělají ani shyby na kruzích. Fanoušci jsou nadšení a těší se, jak to „jejich“ Ester rozbalí ve světovém poháru ve snowboardingu a také v alpském lyžování.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články