Hlavní obsah

FIFA COOL Liga startuje! Fanoušci se mohou těšit na napínavé bitvy o českého krále

Příznivci esportového soutěžení se konečně dočkali. Milovníci hry FIFA20 ze známé kultovní fotbalové série můžou od pátku sledovat premiérový ročník 1. a 2. FIFA COOL Ligy. Jak si povedou hvězdy české scény T9Laky z Viktorie Plzeň, Caster z AC Sparty esports nebo Seron a RIIJK tváří v tvář kvalifikantům? Zbrusu nová soutěž portálu Playzone.cz odstartuje už od 18:00 a živý stream můžete sledovat na Twitch kanále Prima COOL.

Foto: Sport.cz

COOL liga

Článek
Fotogalerie

Organizátoři nejnovější soutěže na poli kompetitivní FIFA scény slibují napínavé souboje o nemalé částky. První kolo startuje už v pátek od 18:00 hodin střetnutím Serona z týmu Sampi, kterého vyzve suverén kvalifikace plzeňský DRMi10.

Hned první duel by mohl přinést vyrovnanou a dramatickou podívanou. DRMi10 totiž prošel kvalifikačním turnajem se stoprocentní bilancí. Talentovaný mladíček Seron zase v poslední době oplývá parádní formou a nedávno si dokonce smlsnul na světové jedničce.

Jaký je formát soutěže? Jednotlivé duely COOL Ligy se budou hrát vždy na dva vítězné zápasy. Poté přijde na řadu další dvojice. To všechno v pravidelných kolech ve středu a v pátek. Fanoušky esportu tak čeká napínavý devítikolový premiérový ročník, který zakončí 5. června souboj mezi MikiTheGoatem z týmu FK Teplice a hráčem MarioOoso99 ze Zicon Esports.

A na co se můžou těšit ti nejlepší hráči? Vítěz soutěže si odnese tučnou odměnu 50 000 korun plus 1 000 za každou výhru. Na druhého v pořadí čeká 25 000 a na třetího 15 000 plus bonusy za vítězná střetnutí.

Reklama

Související témata: