Hlavní obsah

FIFA COOL Liga: Seron zvládl bitvu těžkých vah, sparťanům se nedařilo

Praha
Aktualizováno

Esportová FIFA COOL Liga má za sebou druhé kolo. S plným bodovým ziskem je v čele tabulky trio hráčů. Dvě vítězství má na kontě favorizovaný Seron z týmu Sampi, stejně jako T9Laky z Viktorie Plzeň a poněkud překvapivě i MikiTheGoat z Teplic. Po úvodní překvapivé prohře tentokrát nedopustil další senzaci RIIJK. Zástupci Sparty Emerickson a Caster své duely prohráli.

Foto: Playzone.cz

FIFA COOL Liga pokračuje druhým kolem. Ilustrační foto

Článek

V zahajovacím střetnutí středečního programu si proti sobě zahráli dva poražení z úvodního kola. Favorizovaného RIIJKa vyzval Dalas94 z týmu FK Teplice a série nabídla dramatické rozuzlení, které ale překvapení nepřineslo. Do vítězné koncovky dovedl klíčový duel RIIJK a slavil výhru 2:1 na zápasy.

Na hvězdu soutěže T9Lakyho z Viktorie Plzeň čekal ve druhém duelu MarioOoso99. Plzeňský hráč souboj ovládl a po výsledcích 1:0 a 3:0 vyhrál 2:0 na zápasy.

Sparťanský Emerickson a MikiTheGoat z Teplic nabídli fanouškům velmi napínavé představení. Emerickson vyhrál první zápas, jenže to byla jeho jediná radost. Druhé a třetí utkání získal ve svůj prospěch po penaltovém rozstřelu MikyTheGoat a bral výhru.

Plzeňský DRMi10 v prvním kole nestačil na Serona, teď si ale ve dvou zápasech poradil s kvalifikantem MorCaJsem. Reprezentant viktoriánského esportového týmu vyhrál 2:0 na zápasy a zaknihoval body.

Středeční druhé kolo uzavřel souboj těžkých vah. Sparťan Caster vyhrál první duel se Seronem, když rozhodl v deváté sérii pokutových kopů. Jenže jeden z favoritů celého ročníku z týmu Sampi zabral, ovládl zbylá utkání a slavil konečné vítězství. Seron tak potěšil majitele týmu Sampi, kterým je český fotbalový reprezentant Jakub Jankto.

Reklama