Hlavní obsah

Poslední kolo rozhodlo. Tipsport COOL Liga ve hře CS:GO zná své semifinalisty

Praha
Aktualizováno

Až poslední kolo Tipsport COOL Ligy ve hře Counter-Strike: Global Offensive rozhodovalo o složení semifinalistů. Na poslední dvě postupová místa si brousily zuby tři týmy: CZC.eSuba, Eclot Gaming a Dark Tigers. Černý Petr nakonec padl na poslední jmenovaný celek, který ale ukázal, že se může poměřovat i s nejlepšími českými organizacemi.

Foto: Playzone.cz

Tipsport COOL Liga už zná své semifinalisty. Ilustrační foto

Článek

Hned v úvodním utkání nastoupili Dark Tigers stále pomýšlející na postup proti poslednímu celku BloodyDevils, který ale nelze podceňovat. Své o tom ví tým CZC.eSuba, který nedávný souboj s BloodyDevils prohrál. Dark Tigers si vývoj zápasu pohlídali a náskok z úvodu utkání dokázali udržet až do jeho závěru. I přes výhru 16:10 na mapě Inferno ale museli Dark Tigers čekat na výsledky ostatních soubojů.

První z přímých soupeřů Dark Tigers nastoupil hned po nich. Tým Eclot Gaming také vyhlížel postup a měl lepší výchozí pozici, neboť za předchozích 13. kol nasbíral o dva body víc. V cestě mu stáli Gunrunners, kteří už před zápasem měli jisté druhé místo. Opět se hrálo na mapě Inferno a na hráčích Eclot Gaming byla vidět poctivá příprava. Utkání pravdy zvládli na výbornou a po jednoznačném skóre 16:8 mohli slavit postup do semifinále.

O posledním týmu vyřazovací části se rozhodovalo ve třetím utkání mezi CZC.eSuba a Team Gravity. Právě CZC.eSuba musela zvítězit, aby pro ni jarní část Tipsport COOL Ligy neskončila zklamáním. CZC.eSuba nenechala nic náhodě a svého soupeře s přehledem přehrála. Výsledek 16:7 na mapě Train znamenal, že CZC.eSuba bere třetí místo a potvrzuje svoji pozici spolufavorita ligy.

V posledním měření sil proti sobě nastoupil vítěz základní části SINNERS a šestý celek ligy Team Universe. V zápase se plně projevila aktuální forma obou aktérů. SINNERS ovládli mapu Mirage a došli si pro pohodlné vítězství 16:4.

Reklama

Související témata: