Hlavní obsah

Esport se spojuje s hudbou. Hledá se nejlepší herní DJ

Praha

Esportová organizace Team Brute se spojila s DJ Roxstarem a společně připravili novou výzvu. Ta si klade za cíl najít nejlepšího DJe, kterého zároveň baví počítačové hry. Takzvaná Brute DJ Challenge vyvrcholí tuto sobotu. V porotě zasedne kromě DJe Roxstara i jeho známá postavička, plyšový delfín Adolfeen.

Foto: Playzone.cz

Ilustrační foto

Článek

Soutěžící, kteří se chtějí utkat o titul nejlepšího českého herního DJe musejí vytvořit vlastní set s využitím tematické hudby či oblíbených hlášek z her, a to formou videoklipu, ve kterém natočí i sebe. Nejlepších pět se pak utká v živém finále, kde dostanou dvacet minut na prezentaci svého díla. Show začíná v sobotu 23. května od 17:00 na Twitch kanále týmu Brute. Ve hře je kromě věcných cen také smlouva o spolupráci s týmem Brute na jeho akcích.

Výsledný ortel pak vyřkne Dominik Turza, známý jako DJ Roxtar, který v minulosti vyhrál například mezinárodní konkurz pro cirkusovou společnost Cirque du Soleil. V letošním roce se dostal do povědomí široké veřejnosti díky svému YouTube kanálu, kde přivedl k životu maňáska Adolfeena.

Reklama

Související témata: