Hlavní obsah

Česko v posledním zápase skupiny vyhrálo nad Běloruskem

Praha

Po dvou porážkách ve hře eFootball PES 2020 od Severní Makedonie a Belgie vstoupila česká eRepre do posledního zápasu skupiny proti Bělorusku. Ani to zatím v turnaji Nations Cup nebodovalo. Čeští reprezentanti si chtěli připsat první výhru a povedlo se jim to.

Foto: FAČR

Gamer Svatopluk Sýkora alias syky.

Článek

V prvním zápase nastoupil KillDalos, který v předchozím zápase proti Belgii předvedl dobrý výkon. Bělorusko vybralo jako jeho soupeře hráče s přezdívkou senno. I tentokrát zvolil český reprezentant Liverpool FC, Bělorus proti němu vytáhl za Paris Saint-Germain FC.

Utkání začal Bělorus pěkně zostra a po skluzu Thiaga Silvy z 24. minuty, kterým sestřelil Nabyho Keïtu, musel zbytek zápasu dohrávat v deseti. I přes optickou převahu Bělorusa se stav utkání dlouho neměnil. Jako první se prosadil KillDalos v 67. minutě poté, co senno zbytečně ztratil míč na své polovině. Před brankou se pak nejlépe zorientoval Roberto Firmino. Tentýž hráč přidal i druhou branku po komické chybě Bluska. Po výsledku 2:0 se tak Česká republika ujala vedení v sérii.

Česká republika (KillDalos + syky ) - Bělorusko (senno + ilyapopruga)
Na zápasy: 2:0
Liverpool FC - Paris Saint-Germain FC 2:0
FC Barcelona - Paris Saint-Germain FC 4:2

Ke druhému utkání nastoupil za Česko syky a svého hráče vyměnilo i Bělorusko. Za ovladač se posadil ilyapopruga. Syky si pro své poslední utkání zvolil FC Barcelona, zatímco ilya kráčel ve šlépějích svého spoluhráče a nasadil Paris Saint-Germain FC. Syky svého soupeře tlačil a jeho snaha vygradovala na konci prvního poločasu. Nejprve se ve 41. minutě po závaru před brankou uvolnil Suárez a o čtyři minuty později ještě vylepšil skóre Messi.

Syky do svého soupeře bušil i po změně stran. Odměnou mu byla branka ze 72. minuty. Mezi střelce se opět zapsal Luis Suárez. Definitivně do kolen poslal syky Bělorusa po rychlém protiútoku v 79. minutě. Prosadil se Arthur. Dvěma rychlými góly Neymara v závěru utkání Bělorus pouze upravil na konečných 4:2. Po celkovém skóre 6:2 si tak Česká republika připsala jasné vítězství 2:0 na zápasy.

Reklama

Související témata: