Hlavní obsah

Hvězda CS:GO se chystá k návratu, obávala se syndromu vyhoření

Kodaň/Praha

Dánský profesionál ve hře Counter-Strike: Global Offensive Lukas 'gla1ve' Rossander by se v srpnu měl vrátit ke svému týmu Astralis. Potvrdil to jeho kolega z organizace Nicolai "device" Reedtz. Pětadvacetiletý Rossander si dává pauzu kvůli obavám ze syndromu vyhoření.

Foto: Sport.cz

Profesionální hráč Lukas "gla1ve" Rossander si kvůli zdravotním problémům dává tříměsíční pauzu.

Článek

Lukas 'gla1ve' Rossander se v srpnu chystá vrátit na soupisku družstva Astralis. V podcastu pro server HLTV.org to potvrdil jeho týmový kolega Nicolai "device" Reedtz.

Dánský plejer v květnu fanouškům oznámil, že odchází na tříměsíční zdravotní dovolenou. Své rozhodnutí odůvodnil strachem z možného syndromu vyhoření, který v minulosti potkal jeho kolegy z branže.

Rossander má za sebou více než čtyřleté působení u jednoho z nejlepších celků CS:GO Astralis. Jako kapitán svůj tým dovedl ke čtyřem titulům na Majoru, vítězství v prestižním turnaji Intel Grand Slam i k několika dalším úspěchům.

Několikaměsíční odpočinek nedávno ohlásil Švéd olofmeister i Kjaerbye z elitního týmu North. I on mluvil o syndromu vyhoření. Takzvaný „burnout" vede u hráčů ke ztrátě koncentrace a motivace a je důsledkem dlouhodobého pracovního stresu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články